VIOGERM® kviešu dīgsti

Paaugstiniet savu produktu funkcionalitāti un uzlabojiet to garšu ar VIOGERM® kviešu dīgstiem!VIOGERM® kviešu dīgsti ir ne tikai veselīgi, tiem piemīt arī daudzas citas īpašības, kas dažādu pārtikas produktu ražošanā darbojas rentabli.

Aromāts: VIOGERM® kviešu dīgstiem ir patīkams, saldens, riekstu aromāts. Tas dod pilnīgāku mutes garšu un, pielietojot sāļos produktos, pastiprina un uzlabo to garšu.

Uzturvērtība: Kviešu dīgstos ir vairāk kā 70 uzturvielas. Tie ir lielisks olbaltumvielu un šķiedrvielu avots, kas satur arī dažādas minerālvielas (kāliju, magniju, dzelzi, cinku, selēnu, fosforu) un vitamīnus (B1, B2, B6, folātu, vitamīnu E, niacīnu).

Tekstūra: Pateicoties olbaltumvielu un šķiedrvielu saturam kviešu dīgstos, VIOGERM® pozitīvi ietekmē produktu tekstūru. Piemēram, uzlabo makaronu sakožļāšanas īpašības un nodrošina krekeru unikālo kraukšķīguma efektu.

Pielietojums: VIOGERM® kviešu dīgstu pielietojums dažādu pārtikas produktu ražošanā ir ļoti. vienkāršs un viegls. Ar VIOGERM® mīkla ir kompaktāka un līdz ar to arī ražošanas iekārtām draudzīga.