Gaļas produktu ieraugi

NEO piedāvā plašu sortimentu ar gaļas ieraugiem, kas paredzēti fermentētajām desām, vītinātiem un sālītiem gaļas izstrādājumiem.

Piedāvājumā ir:
* Tradicionālās starta kultūras, kuras tiek izmantotas Dienvideiropas stila desām un tradicionālajām Ziemeļeiropas desām, kur fermentācija ilgst ilgāk par 30 h un beigu pH ir robežās no 4.8-5.0. Šīm starta kultūrām maksimālā fermentācijas temperatūra ir 24 C.

* Starta kultūras ātrai fermentācijai. Šīs kultūras atšķiras ar savu aktivitāti, tās spēj veikt fermentāciju līdz pH 5.3 ātrāk nekā 30 h, tas nodrošina nelabvēlīgās mikrofloras strauju inhibēšanu un ātrāku ražošanas procesu.

* Starta kultūras desām, kas tiek paskābinātas ar ķīmiskajiem paskābinātājiem GdL (E 575), tās uzlabos produkta garšas un aromāta īpašības un veicinās nitrātu reduktāzi, kas nodrošina stabilu un labu krāsas veidošanos.

* Pelējuma kultūras, kas paredzētas fermentētu desu virsmu pārklāšanai.

* Aizsargkultūras inhibē un/vai iznīcina patogēnos mikroorganimsu un produktus bojājošo savvaļas mikrofloru, neietekmējot produkta garšu un sastāvu.
Aizsargkultūras spēj veicināt gaļas un gaļas produktu drošību, nodrošina vienmērīgu produkta svaiguma pakāpi tā uzglabāšanas laikā, var uzlabot garšas un krāsas īpašības, kā arī spēj pagarināt produkta derīguma termiņu.

 

Vairāk informācija par konkrētiem produktiem pieejama pie mūsu pārstāvjes: Santas Mičures.