Piena bāzes dzērieniem

Viss sākas ar ideju….
Vai jums ir nepieciešams ātri reaģēt uz jaunu tirgus tendenci, vai jūs vēlētos paplašināt savu dzērienu klāstu jaunos virzienos? Vai jums ir īpaša koncepcija prātā un nepieciešama palīdzība, lai virzītu radošo procesu? Neatkarīgi no nepieciešamības mēs palīdzēsim izvērtēt iespējas un sniegsim produktu ierosinājumus.

Lai kāda būtu Jūsu ideja, mēs to varam pārvērts dzērienā!

Mūsu sadarbības partneris ir pasaules līderis emulģēto dzērienu ražošanā. Kopējā pieredze un zināšanas plus mūsu izpratne par tirgu palīdzēs Jums sasniegt vēlamos rezultātus.


Mūsu produktu sortimentā ir:

Krējuma liķieri

Samtainais krējums tiek apvienots ar destilēto spirtu vai vīnu, iegūstot stabilu produktu. Mēs Jums parādīsim, ka šeit nav robežu ne garšas, ne krāsas, ne konsistences ziņā.

Krējuma liķieru tirgus ir augošs segments, un, balstoties uz mūsu zināšanām par jaunākajām tendencēm šajā nozarē, varam Jums palīdzēt izstrādāt oriģinālus un mūsdienīgus dzērienus,  kas dos iespēju baudīt tradicionālos krējuma liķierus modernā izpildījumā.


Šokolādes liķieri, kuru sastāvā nav krējums, bet gan īsta šokolāde. Šokolāde paliek tur, kur tai jābūt – dzērienā, nevis atdalās tā augšdaļā.

Ir pieejami divi bāzes dzērieni:
Baltās šokolādes liķieris
Tumšās šokolādes liķieris

Izvēloties kādu no bāzēm ir iespējams pievienot aromātu, tādējādi radīt arvien jaunus dzērienus, piemēram, mentolu, kokosriekstu, utt.

Veselības dzērieni

Piedāvājam arī gatavus lietošanai sporta proteīna dzērienus, uztura bagātinātājus svara kontrolei un citus veselības dzērienus ar augstu uzturvērtību. Veselības dzērienu ražošanā ir plašas iespējas izmantot dažādas funkcionālās sastāvdaļas. Galvenais izaicinājums ražotājiem ir iekļaut šīs sastāvdaļas, nezaudējot uz produkta garšu. Neo pārstāv uzņēmumu, kura zināšanas šajā jomā ir nenovērtējamas, tādēļ varam piedāvāt stabilus proteīna kokteiļus, kas var būt uz piena, jogurta vai sojas bāzes.

Kokteiļi

Pateicoties Creamy Creation patentētai tehnoloģijai, mēs varam piedāvāt Jums jaunus un garšīgus kokteiļus ar zemu alkohola saturu, iekļaujot sodas ūdeni, limonādes, dažādas sulas un pat dzirkstošos vīnus. Mēs piedāvājam aizraujošas dabīgo augļu garšu un saldā krējuma kombinācijas, lai izveidotu garšīgus svaigus kokteiļus, kas noteikti kļūs par patērētāju iecienītiem dzērieniem.

Dzērieni bez piena sastāvdaļām

Ne vienmēr, lai dzēriens būtu krēmīgs, tam jāsatur piena krējuma sastāvdaļas. Jauno produktu pamatā var izmantot arī kokosriekstu pienu, riekstu vai kakao sviestu. Dzērieni, kas izveidoti bez piena sastāvdaļām piedāvā bezgalīgas iespējas un kombinācijas.


Batidas & Pina Coladas

Tropiskām garšām un aromātiem bagāts tas var būt alkoholisks un arī bezalkoholisks dzēriens.


Augļu un jogurtu liķieri

Dzērieni uz jogurta bāzes kļūst arvien populārāki, pateicoties to garšas un veselīguma īpašībām.
Creamy Creation ir izstrādājusi jaunu patentētu tehnoloģiju, kas ļauj krējuma liķieriem ar zemu ph pievienot īstu jogurtu. Ir radīta jauna iespēja mūsu klientiem, lai Jūs varētu veidot dzērienus paši - sajaucot tos ar limonādēm, augļu sulām vai balto vīnu.

Vairāk informācijas par konkrētiem produktiem pieejama pie mūsu tirdzniecības menedžera: Jāņa Kupča.